MOVIMENTS EN EL PRIMER EQUIP

Category: Sin categoría

El passat desembre Miki Rodriguez va deixar el primer equip per motius personals, a ell li volem agraïr la seva implicació i dedicació durant la temporada i mitja que ha vestit els colors del Sant Joan, esperem en un futur poder comptar amb una gran persona com és ell en la nostra entitat.

La baixa de Miki va fer que tota l’estructura de seniors del Sant Joan decidis l’ascens del segon equip al primer de Ferran Carceles, aquest serà ja el seu pas definitiu a un senior A, amb el qual va jugar una temporada sencera essent juvenil de segon any.

El projecte d’un primer equip amb un alt percentatge de jugadors de la casa segueix prenent forma, i amb Pol, que va pujar el darrer estiu, i ara Ferran ja tenim dos jugadors que passen del sub’23 al primer equip.