COMPROMESOS AMB LA FORMACIÓ

Category: Sin categoría

Des de ja fa tres temporades la nostra entitat organitza al llarg de la temporada esportiva diferents jornades de formació interna per als notres tècnics, l’objectiu no és cap altra que millorar els coneixements i fomentar l’inciativa per formar-se dels entrenadors del CEFS Sant Joan Vilassar.

Al llarg d’aquests tres anys hem rebut formacions per part de IOX Futsal a través del gran Xavi Closas (entrenador del FC Barcelona “B”), de Lídia Lòpez psicòloga esportiva i coach de referència del Sant Joan, i Sergi Altisent actual entrenador del FC Barcelona aleví i ex-coordinador del club.

A més també s’ha fomentat la formació interna amb sessions com la realitzada per Roger Massanet i dirigida a integrar als porters en els entrenaments grupals, a més de les reunions de treball dels nostres coordinadors Xavier Alfaro, Sergio Picado i Carlota Partida amb els entrenadors de la seva area.

És per tan un full de ruta consolidat i amb continuïtat de cara al futur