COMUNICAT OFICIAL (CAT-ESP)

Category: Sin categoría

El passat dijous 12 la junta és va reunir d’urgència per prendre mesures respecte a la situació excepcional que és podia donar per l’alerta sanitaria del COVID-19.comunica

Per això vam acordar, que les quotes quedaven suspeses a partir de 1 d’abril fins que reprenem l’activitat, un cop és tornin a iniciar els entrenaments cobrarem de forma proporcional, així si tornessim a iniciar el 15 d’abril en el rebut de maig cobrariem la meitat de la quota mensual d’abril més la de maig.

Pel que fa al cobrament de la preinscripció que molts ens abonareu el mes d’agost de 2019, i que correspon a les quotes de maig i juny, tenim un pla de contingencia preparat, que en cas que sigui necessari informarem i activarem la setmana del 20 al 26 d’abril.

El camí no està essent fàcil, però ara més que mai hem d’imposar la màxima de tots els esports d’equip: tots units som un!!!!!

Si ho interioritzem, si hi creiem l’objectiu s’aconseguirà ben aviat.

1-2-3 SANTJU!!!!

 


 

El pasado jueves 12 la junta se reunió de urgencia para tomar medidas respecto a la situación excepcional que se podía dar por la alerta sanitaria respecto al COVID-19.

Por ello acordamos que las cuotas quedaban suspendidas a partir del 1 de abril hasta que retomemos nuestra normal actividad, en cuanto empiecen de nuevo los entrenamientos cobraremos de forma proporcional, así por ejemplo si volvemos a iniciar las sesiones el 15 de abril en el recibo de mayo se cobraría la mitad de abril más el mes de mayo.

Respecto al cobro de la preinscripción que muchos abonasteis en el mes de agosto de 2019, y que corresponde a las cuotas de mayo y junio, tenemos un plan de contingencia preparado, que en caso que sea necesario activaremos la semana del 20 al 26 de abril.

El camino no está siendo fácil, pero ahora es momento de creer en un lema de todos los deportes de equipo: Todos unidos somos uno!!!!

Si lo interiorizamos, si lo creemos, el objetivo se va a conseguir muy pronto.

1-2-3 SANTJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!