Actualització Covid’19

Category: Activitats, Comunicats oficials, Sin categoría

 


El passat divendres 16 a la nit totes les entitats esportives de Vilassar de Mar vam ser convocades a una reunió d’urgència per part de la Regidoria d’Esports i tècnics de l’àrea, així com representants del Comité d’Emergència local.

En base a la resolució SLT/2546/2020, i d’acord amb el punt 8 del mateix, i els paràgrafs que ús adjuntem:

Activitats culturals, d’espectacles públics, recreatives i esportives

Les intal·lacions i els equipaments esportius es poden utilitzar sempre que es garanteixi no superar el 50% de l’aforament, que hi hagi control d’accés i compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT. Queda prohibida la utilització d’equipaments esportius que no estiguin supervisats. No es troben afectats per aquestes prohibicions les instal·lacions i els equipaments esportius destinats a la tecnificació i al rendiment esportiu.

S’estableix l’ajornament de totes les competicions esportives previstes de ser realitzades a Catalunya durant el període de vigència d’aquesta Resolució, a excepció de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals.

Així queden suspesos els entrenaments al CEIP Vaixell Burriac. A més en el pavelló Paco Martin de Vilassar de Mar és treballarà amb el 50% de l’aforament, cosa que suposa també que haurem de col·locar entrenaments en altres espais, o bé en altres dies. El criteri que utilitzarem per realitzar aquests canvis serà rotatiu, per tal que tots els equips d’una mateixa franja horari facin un esforç conjunt.

La voluntat de l’entitat, tot i les dificultats que està provocant aquesta pandèmia, és continuar amb l’activitat, per tal que totes les nenes i nens puguin gaudir de l’esport. La mesura és per 15 dies, sempre que les autoritats competents, no indiquin el contrari, quan s’aixequin les mesures tornarem als horaris d’entrenaments que teniem fins al 16/10/2020.

El passat divendres 16 a la nit totes les entitats esportives de Vilassar de Mar vam ser convocades a una reunió d’urgència per part de la Regidoria d’Esports i tècnics de l’àrea, així com representants del Comité d’Emergència local. En base a la resolució SLT/2546/2020, i d’acord amb el punt 8 del mateix, i els paràgrafs que ús adjuntem: 8 Activitats culturals, d’espectacles públics, recreatives i esportives Les instal·lacions i els equipaments esportius es poden utilitzar sempre que es garanteixi no superar el 50% de l’aforament, que hi hagi control d’accés i compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT. Queda prohibida la utilització d’equipaments esportius que no estiguin supervisats. No es troben afectats per aquestes prohibicions les instal·lacions i els equipaments esportius destinats a la tecnificació i al rendiment esportiu. S’estableix l’ajornament de totes les competicions esportives previstes de ser realitzades a Catalunya durant el període de vigència d’aquesta Resolució, a excepció de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals. Així queden suspesos els entrenaments al CEIP Vaixell Burriac. A més en el pavelló Paco Martin de Vilassar de Mar és treballarà amb el 50% de l’aforament, cosa que suposa també que haurem de col·locar entrenaments en altres espais, o bé en altres dies. El criteri que utilitzarem per realitzar aquests canvis serà rotatiu, per tal que tots els equips d’una mateixa franja horari facin un esforç conjunt. La voluntat de l’entitat, tot i les dificultats que està provocant aquesta pandèmia, és continuar amb l’activitat, per tal que totes les nenes i nens puguin gaudir de l’esport. La mesura és per 15 dies, sempre que les autoritats competents, no indiquin el contrari, quan s’aixequin les mesures tornarem als horaris d’entrenaments que teniem fins al 16/10/2020.