COMUNICAT SANT JOAN DE VILASSAR

Category: comunicats, Comunicats oficials

En aquests moments la Junta Directiva de la nostra entitat no creu que sigui convenient l’inici d’unes competicions, que donades les restriccions actuals i els condicionants que d’elles és deriven fan inviable qualsevol mena de competició ambascensos i descensos.

És per això, que creiem que el format més convenient seria de lligues de proximitat en les que els nostres nois i noies, nenes i nens poguessin jugar el cap de setmana i donar un sentit als entrenaments setmanals i desconnectar de la situació actual, cosa que tanta falta els fa.

No podem posar més pressió a una situació ja difícil per a totes i tots, una situació d’incertesa que no ens enganyem en qüestió de poc temps pot variar i que de sobte les competicions es tornin a aturar.

És per això que estem en la línea dels nostres veïns del CE Futsal Mataró, en que defensem:

SI A JUGAR NO A COMPETIR

Vilassar de Mar a 16 de març de 2021