CAMPIONATS COMARCALS 2021

Category: Activitats, campionats

Els passats 5 i 6 de desembre es van celebrar els desens Campionats Comarcals de Fútbol Sala a la Ciutat Esportiva de Blanes, un any més la representació Santjoanenca va ser força nombrosa amb un total de 3 entrenadors i 16 jugadors convocats. Aquest any a més és va donar la circumstància que la Selecció Andorrana no va poder participar, fet que va obligar a la FCF a fer un Combinat Comarcal.

Així en benjamins amb la selecció del Maresme, el nostre representant va ser el Gerard. Per altra banda, amb la Seleccó Comarcal van poder gaudir de l’experiència el Marc, Oriol i Roc.

En alevins teniem dos representants com a misters a l’Armand Segarra i el Xavi Sambola, ajudants del seleccionador Carles Lòpez. I pel que fa als jugadors van participar Roc, Francesc i Adrià.

En infantils el seleccionador Maresmenc era ja per sisé any el nostre Yassine Benayad, i com a jugadors en Martí, Pol Martí i Pol Pujadas. I pel que fa a la Selecció Comarcal van ser-hi presents el Santi i el Gael.

Finalment els més grans com cada any han estat els cadets, i aquest cop ha anat el Mark, Pablo i Albert.

Pel que fa a la competició volem felicitar al Santi i al Gael que en infantils i amb el Combinat Comarcal es van proclamar campions després de guanyar a la final als penals a la selecció de Barcelona Centre.

I també cal destacar el quart lloc de la Selecció del Maresme en benjamins, amb el Gerard a la porteria, que van perdre per 4-3 en el partit del tercer i quart lloc amb el Vallés Oriental, després d’haver caigut a semifinals amb el Vallès Occidental.

La resta de Seleccions van caure al triangular de primera fase, però van poder gaudir d’una experiència única que permet a molts nens i nenes disfrutar d’un cap de setmana espectacular en que la Ciutat Esportiva de Blanes és va quedar petita per acollir el volum de persones que mou aquest esdeveniment. Esperem que el proper any 2022 tornem a vibrar amb uns nous campionats i nous protagonistes del CEFS SANT JOAN VILASSAR.

1-2-3 SANTJU!!!!