COMUNICAT OFICIAL

Category: Comunicats oficials

Arran de les notícies que han aparegut a diferents mitjans de comunicació ahir divendres referides a uns presumptes delictes d’assetjament i abús sexual d’un professor d’educació física de l’escola la Presentació d’Arenys de Mar. Us volem manifestar:

1.- La persona a qui fa referència els fets ha estat destituïda com a entrenador del primer equip Sènior del nostre club.

2.- Com a entrenador del primer equip mai ha estat en contacte amb equips de la base.

3.- El club no ha tingut coneixement dels fets fins que no han estat publicats per diversos mitjans de comunicació aquest mateix divendres.

4.- Condemnem i rebutgem enèrgicament qualsevol actitud d’assetjament i abús sexual i mostrem la nostra absoluta empatia i solidaritat amb les víctimes i les seves famílies.

5.- Ens posem a disposició de les famílies per a qualsevol aspecte relacionat amb aquest tema.

El CEFS Sant Joan de Vilassar respecta la presumpció d’innocència, però reiterem la nostra condemna a qualsevol actitud d’abús a menors.

La Junta Directiva del club vol continuar apostant per la transparència en allò que sigui del seu abast i enfortint el paper educatiu del nostre esport, essent aquest el nostre compromís.

JUNTA DIRECTIVA CEFS SANT JOAN VILASSAR