OBRES AL PAVELLÓ PACO MARTIN

Category: Activitats, campionats, comunicats, Comunicats oficials

El proper 16 de maig comencen les obres de reparació i canvi de la coberta del pavelló Paco Martin, el període inicialment previst és fins al mes d’octubre.
Aquest fet suposa afectacions tan en entrenaments com en partits, degut a aquest motiu l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha cercat espais alternatius per a poder continuar amb normalitat l’activitat.
Així de cara a la propera setmana tindrem nous espais d’entrenament, tot i això els dies no és modificaran i els horaris de les sessions és poden veure afectats per minuts. Aquests nous espais, i per evitar confusions seran notificats pels entrenadors dels equips en els grups corresponents de What’s de cada grup.
Aquest fet també suposarà un canvi en l’espai dels partits que és jugaran a la pista annexa del pavelló o bé a la pista municipal Lluís Guardiola durant aquest mes de maig fins a finalitzar les competicions. En aquest sentit, també hem optat per no fer torneigs ni partits amistosos com a locals quan finalitzin les lligues.
A més s’aprofita aquestes obres per millorar les calderes i la sala de calderes, així com per realitzar els treballs d’instal.lació de ventilació forçada als vestidors.
Aquest comunicat de moment només fa referència a l’activitat durant el mes de maig i el proper estiu, així de cara a setembre farem un nou comunicat.
JUNTA DIRECTIVA CEFS SANT JOAN VILASSAR