Us comuniquem que el proveïdor de la roba del club, a partir d’ara, serà Maral Sports:

www.maralsports.com/es/

 

COM FER LA COMANDA AQUI:

ROBA BOTIGA ON-LINE TEMPORADA 22-23

 

Deixarem de portar la marca Uhlsport i incorporarem la marca JOMA.

El canvi s’anirà fent gradualment durant les dues temporades vinents, per la qual cosa, la temporada 22/23 tots aquells jugadors antics que disposin de tota la roba de passeig se’ls permetrà portar marca Uhlsport. 

Així durant les pròximes temporades ja s’anirà fent el canvi a poc a poc.

Pel que fa a la roba d’entrenament es permetrà portar tant Uhlsport com Joma.

Les equipacions de partit, tant la 1ª com la 2ª es podran adquirir a la nova botiga on-line i serà la mateixa que la que es porta actualment, i només haurà de comprar-la qui l’hagi perduda o li vagi petita.

Us adjuntem document on podreu visualitzar tota aquella roba que es podrà adquirir a la nova botiga on-line.

D’altra banda a la botiga també on podreu comprar una dessuadora i samarreta que serà per us fora de les hores del club o pels seguidors que vulguin adquirir-les per anar animar al seu equip.

En el moment de fer la comanda cal que us registreu prèviament, i especifiqueu el nom del club, el registre tarda 24 hores a estar actiu.

Quan hagin passat les 24 hores ja podreu entrar a la pàgina web amb la vostra contrasenya. Haureu de clicar on posa MI ZONA CLUB (requadre de color taronja).

Cliqueu a l’escut del club i podreu veure el catàleg. Haureu d’escollir quin pack o productes us interessa.

El proveïdor ens passa aquestes instruccions per tal d’escollir bé la talla:

“PONER UN PRODUCTO DEL JUGADOR, JUGADORA DEL TIPO QUE VA A COMPRAR Y QUE TENGA EN CASA EN PLANO Y BIEN EXTENDIDO Y EN EL CASO DE PARTES DE ARRIBA MEDIR DE SISA A SISA Y COMPARAR EN WEB CON TALLA PECHO Y EN EL CASO DE PARTES INFERIORES HACER LO MISMO Y COMPARAR MEDIDA DE CADERA (NO DE CINTURA) QUE ES LA PARTE MÁS ANCHA .

Cal indicar l’adreça postal on voleu rebre la comanda. Les samarretes de partit que demaneu les entregaran directament al club en un termini aproximat de 60 dies. Recordeu que la resta de roba us arribarà a l’adreça indicada per vosaltres, NO al club.

Aconsellem fer una previsió amb temps de la roba que pugueu necessitar durant la temporada.

Aquests són els terminis d’entrega de les comandes:

Mes de juliol …………………….. 1a quinzena de setembre

Mes d’agost ……………………. 1a quinzena d’octubre

Mes de setembre ………………. 1a quinzena de novembre

Informem que disposem de roba d’entrenament de la temporada anterior que podeu utilitzar, i que oferim a 5 € per peça (pantalons, samarretes i mitgetes) fins a esgotar existències. Haureu de recollir-la al pavelló concretant dia mitjançant whatsapp al mòbil del club 699827819.

Qualsevol aclariment que necessiteu no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Salutacions,

 

Leave A Comment