Un cop finalitzada la substitució de la coberta del pavelló, iniciem els horaris programats per als entrenaments d’aquesta temporada 2022-2023, com sempre els equips faran una sessió al pavelló i una segona a una pista descoberta de Vilassar de Mar, aquest any comptem amb Lluís Guardiola, els Alocs i IES Pere Ribot per donar la qualitat als entrenaments que entenem que han de tenir.

En aquesta temporada dels 25 anys, i amb sembla la Covid més controlada, tornem a oferir també l’atenció presencial tots els dimarts de 17:30 a 19:30 h. al pavelló Paco Martin, on Maribel serà l’encarregada d’ajudar-vos.

I finalment pel que fa als vestidors anem recuperant el seu ús de forma progressiva, tot i que encara no serà possible dutxar-se amb aigua calenta, estem atents a les millores que en aquest sentit té planificades el nostre Ajuntament.

Leave A Comment