25 anys de CEFS SJV

Category: Activitats, comunicats

Enguany celebrem els 25 anys d’existència del CEFS Sant Joan Vilassar, en un ja llunyà any 1997 el club va ser fundat per Antonio Caralps i Vicençs Soler, i des de aleshores entre totes i tots els que em format l’entitat l’hem fet crèixer fins els 32 equips actual, i els més de 350 jugadores i jugadors.

Aquest treball en equip és el tema principal del logo que ha dissenyat en Manel Andrade, un dels components del mític senior que va aconseguir pujar cinc categories passant de la Tercera Catalana fins a la Territorial Catalana, en ell l’autor fa un recorregut en les samarretes que han lluït els nostres equips des de 1997, la primera va ser la de fons blanc amb quatre ratlles negres a un lateral.

Al llarg d’aquest curs tenim preparades varies sorpreses que anirem desvetllant al llarg de l’any i que esperem que facin gaudir a totes i tots els santjoanencs, i a la nostra vila Vilassar de Mar.