Presentació equips 2023

Category: Activitats

El passat dissabte 14 de gener el pavelló Paco Martin es va engalanar per rebre els 32 equips que actualment componen l’estructura del CEFS Sant Joan Vilassar, la jornada va començar amb l’actuació dels Ssstrèpits i els agraïments a Piscines Vilassar, CEIP Vaixell Burriac i IES Pere Ribot qui durant la pandèmia ens van oferir una gran ajuda cedint-nos les seves instal.lacions per entrenar a l’aire lliure.

Seguidament va ser el torn de la sortida i desfilada dels equips començant pels més petits van desfilar pel parquet els grups del club, CEIP Vaixell Burriac, Pèrez Sala, IE Pla de l’Avellà i la Presentació.

L’acte va cloure amb el parlament de les autoritats presents i del nostre president el Sr.Josep Arnau, una nova actuació dels Ssstrèpits, la foto conjunta i la de cadascun dels grups que composen l’entitat.

Fins la propera temporada i 123 SANTJU!!!