Equipacions de joc

Jugadors

Porters

Seguint la nostra raó de ser, la nostra filosofia formativa, des del “compartint capacitats” volem formar part de l’educació dels nostres jugadors. Un pas mes en aquest propòsit ens a fet dissenyar una samarreta amb Valors on cada icona que apareix te un significat

Des de la tipografia de l’Ana que apareix a tots els textos de la samarreta i que vol significar inclusio, que tots podem gaudir de l’esport, que tots ens ajudem a ser més grans, millors i sobretot més feliços.

Anna es una tipografia en format digital disenyada per Anna Vives. L’Anna es una noia amb Síndrome de Down que ha dedicat un any sencer a apropar-se al món de la lletra, treballant la lectura i l’escritura. Per mitjà de l’observació de l’entorn i la investigació de diferents publicacions impreses, ha analitzat les diferents formes que poden adoptar les lletres. La intenció original de la tipografia es imitar els traços de l’escriptura de l’Anna, una grafia molt peculiar ja que barreja caràcters amb minúscula i majuscula indistintament.

Els elements que formen la samarreta son:

La V: que significa els “Valors”, el que volem aportar i pel que estem treballant.

I Wild Souls: Wild souls és una associació sense ànim de lucre que neix per estar al servei de la societat donant resposat a dos gran col.lectius: les persones del tercer sector social i els animals.

Per tal de poder dur endavant la seva missió, realitzen teràpies alternatives; teràpia aquàtica i, en especial, la seva intervenció assistida amb animals.

Els ingressos que es generen van destinats al rescat, rehabilitació i recerca de famílies per animals abandonats i/o maltractes i a realitzar sessions de teràpies gratuïtes a famílies sense recursos.

Destacar que, el principi al focus d’importància de l’associació és el benestar dels animals, tant dels qui hi treballen en ella, com els qui són rescatats. Aquest benestar s’ofereix gràcies a l’ensinistrament en positiu i al tractament i alimentació natural.

Al centre tenim representades les inicials del club SJV ( Sant Joan de Vilassar), juntament amb el seu.

Porters petits

Samarreta Xuklis:

L’utilitzen els porters de les categories inferiors.

Benvinguts a la Casa dels Xuklis!

La Casa dels Xuclis és una llar d’acollida que té com a principal objectiu millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i de les seves famílies.

En aquesta llar, la fundació AFANOC (Assoaciació de nens amb càncer ), treballa per construir un refugi per aquests nens i les seves famílies, oferint les condicions per a donar qualitat de vida al nen i la seva família.

Els Xuklis son personatges màgics amb capacitat de xuclar tots els mals rotllos i , per tant, ajudar als nens i les seves famílies a vèncer tots els obstacles. Per aquest motiu, la samarreta de CEFS Sant Joan fa un homenatge a tots els herois que lluiten cada dia contra aquesta enfermetat portant, a més del nom de la fundació, el símbol de la lluita infantil contra el càncer: Els Xuklis.

Necessites equipació?

Pots fer una comanda de roba desde aqui