LA NOSTRA SAMARRETA

Jugadors de camp

Porters

Seguint la nostra raó de ser, la nostra filosofia formativa, des del “compartint capacitats” volem formar part de l’educació dels nostres jugadors. Un pas mes en aquest propòsit ens a fet dissenyar una samarreta amb Valors on cada icona que apareix te un significat.

La V és la V de valors i la primera lletra del nom de la nostra localitat, amb ella volem simbolitzar els valors que són inherents de l’esport. A més de ser el logo del nostre equip social que desenvolupa una tasca molt important dins el nostre club i la nostra localitat.

Inclusive Football fa referència a la inclusió en el marc de l’esport que ens ajuda a ser més grans, millors i sobretot més feliços. De fa unes temporades ençà, el nostre club desenvolupa cada dues setmanes uns entrenaments inclusius en que un equip convidat del club comparteix sessió amb el nostre equip social.

Les lletres SJV del centre de la samarreta són l’abreviació de Sant Joan de Vilassar.

Finalment tenim ubicat el logo del nostre patrocinador principal: CONSERVES DANI que és el motor per tal que tot el nostre projecte formatiu segueixi endavant.