AVÍS LEGAL

El present Avís Legal regula les condicions generals d’accés i utilització del lloc web accessible en l’adreça URL https://santjoandevilassar.com (o web/ pàgina web/lloc web), i que el club esportiu Sant Joan de Vilassar com a propietari del lloc web, posa a la vostra disposició.

La utilització del lloc web implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal.

Aquest text podria ser modificat en qualsevol moment. Recomanem llegir-lo en cadascuna de les ocasions en que es visiti la web.

1.- TITULARITAT DEL LLOC WEB.
En compliment de l’art. 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI+CE), se l’informa:

Raó Social de l’Empresa: Club Esportiu
Nom del titular: SANT JOAN DE VILASSAR
Domicili social: Pavelló Municipal d’Esports, Paco Martin. 105 Carretera d’Argentona, Vilassar de Mar, CT, 08340, Spain.

C.I.F./D.N.I.: G61538229
Telèfon de contacte: +34 699 82 78 19
Correu electrònic:info@santjoandevilassar.com

2.- LES SEVES DADES
La informació o dades personals que l’usuari faciliti seran tractades seguint el que estableix la Política de Protecció de Dades (RGPD 2016/679) i/o qualsevol normativa vigent a cada moment. L’usuari consent el tractament d’aquesta informació i dades i declara que tota la informació o dades que siguin facilitades són autentiques i personals.

En cada formulari de contacte que recapta dades personals, l’usuari pot trobar les dades personals de l’empresa/entitat propietari del lloc web.

Establert per les normes de la Política de Protecció de Dades (RGPD 2016/679) i esmentat a la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT, Sant Joan de Vilassar farà saber a l’usuari de l’existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-lo de la responsabilitat del fitxer creat, la direcció del responsable, la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, la finalitat del tractament i les comunicacions de dades a tercers en el seu cas.

Així mateix, Establert per les normes de la Política de Protecció de Dades (RGPD 2016/679) i esmentat a la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT, Sant Joan de Vilassar sol·licitarà a l’usuari el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb finalitats comercials a cada moment.

Menors d’edat

Els continguts d’aquesta Pàgina Web estan dirigits a persones majors d’edat. Sant Joan de Vilassar no pretén obtenir dades de persones menors d’edat. Qualsevol dada personal de menors d’edat recopilades des de aquesta web, serà esborrada immediatament. Qualsevol dada personal de menors de edat requerida per l’entitat esportiva per dur a terme registres, fitxes esportives i altres funcions administratives, seran estrictament facilitades per i sota la autorització del tutor legal/pares dels menors. I en cap cas seran emmagatzemades als servidors de www.santjoandevilassar.com.

3.- OBLIGACIONS DE L’USUARI
L’usuari haurà de respectar en tot moment els termes i condicions establerts per la pàgina web.

L’usuari utilitzarà la pàgina web de manera diligent i assumint qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se en incomplir els termes i condicions de la pàgina.

L’usuari no podrà utilitzar la pàgina web per a transmetre, emmagatzemar, divulgar, promoure o distribuir dades o continguts que siguin portadors de virus o qualsevol altre codi informàtic, arxius o programes dissenyats per a interrompre, destruir o perjudicar el funcionament de qualsevol programa o equip informàtic o de telecomunicacions.

4.- PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Sant Joan de Vilassar, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual de www.santjoandevilassar.com , així com tota la informació, arxius i elements de la mateixa web, tal com imatges, audios, videos, logos, programari, textos, pdf’s, marca corporativa, etc. A excepció de logotips i marques de patrocinadors.

Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització expesa del titular de la web: Club Esportiu Sant Joan de Vilassar.

Tots els drets reservats.

L’USUARI es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’USUARI podrà visualitzar, imprimir, copiar i emmagatzemar els elements de la web exclusivament per al seu ús personal i privat.

L’USUARI no pot en cap cas suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en el servidor del Sant Joan de Vilassar, incloent el servidor web, el servidor de correu i el servidor de servei FTP.

5.- DRETS D’EXCLUSIÓ
Aquells usuaris que incompleixin les Condicions d’Ús del portal poden ser restringits en qualsevol moment i sense previ avis de l’Ús de la web i altres serveis del portal.

Qualsevol incompliment de les Condicions d’Ús del portal, així com qualsevol utilització indeguda del portal www.santjoandevilassar.com serà perseguit seguint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

6.- MODIFICACIONS I ENLLAÇOS
El club esportiu Sant Joan de Vilassar es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu lloc web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presta com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats, així com en les Condicions Generals de Contractació aquí determinades.

El CEFS Sant Joan de Vilassar no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza.

En cap cas, els enllaços de tercers dins www.santjoandevilassar.com, son responsabilitat del Club esportiu Sant Joan de Vilassar. El Propietari del lloc web no garantirà la disponibilitat, fiabilitat, exactitud i validesa de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests enllaços o altres llocs d’Internet. Igualment, la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà legalment cap mena d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

7.- LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT
Les condicions d’ús de la Pàgina Web contingudes en aquest Avís Legal, així com les relacions entre l’usuari i Sant Joan de Vilassar, es regiran i interpretaran d’acord amb les lleis espanyoles.

Per a la solució de qualsevol conflicte legal, l’usuari i CEFS Sant Joan de Vilassar es sotmetrien a la competència i jurisdicció dels jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.