EL CEM NO S’ATURA

Category: Sin categoría

Aquest any tenim un total de vuit equips competint al Consell Esportiu del Maresme, sis en categoria pre-benjamí i dos en categoria benjamí.

Per indrets els equips són: 3 del CEIP Pla Avellà, 2 de l’Escola del Mar, 2 del CEFS Sant Joan Vilassar i 1 de la Presentació.

Obviament aquesta feina està supervisada per els coordinadors Xavier Alfaro i Carlota Partida, i realitzada per tot el conjunt d’entrenadors que durant tot el curs faran que molts nens i nenes de la nostra població facin les seves primeres passes en l’esport del Fútbol Sala.

En la primera fase del Consell a la qual encara li queden 3 jornades per finalitzar, tenim al grup 1 de pre-benjamins l’Escola del Mar en segona posició, la Presentació en quart lloc, i el Pla de l’Avellà en setè lloc. En el grup 2 el Pla ocupa la quarta plaça, l’Escola del Mar la setena i el CEFS Sant Joan Vilassar la vuitena.

Pel que fa als benjamins en el grup primer tenim el CEFS Sant Joan Vilassar que ocupa la cinquena posició, entrenats per Pol Salomó. I en el grup 2 el Pla de l’Avellà ocupa la tercera plaça.

1-2-3 SANTJU!!!!!